Elérhetőségeink: Telefon: 272-09-86, 1047, Cím: Budapest, Megyeri út 7/A , Fax: 272-09-87, e-mail: info@csempecentrum.hu
magyarcsempe

Elérhetőségeink:

Telefon: 272-09-86,

Cím: 1047, Budapest Megyeri út 7/A ,

Fax: 272-09-87,

e-mail: info@csempecentrum.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfõtõl - Péntekig: 8-17 óráig, Szombaton: 9-13 óráig

 

Térkép


Rólunk

lengyelcsempeCégünket 2002-ben alapítottuk. Cégünk 100% magyar tulajdonban van. Kezdetben csempék és padlólapok és fürdőszoba felszerelések kereskedelme volt a cég fő tevékenysége.
Az évek folyamán folyamatosan bővítettük termékpalettánkat és olyan termékek forgalmazását is megkezdtük mint az üvegtégla, laminált padló, mozaik, ipari burkolatok.

Mára az ország egyik legnagyobb választékát kínáljuk rendkívül széles beszállítói hátterünk miatt.

Termék választékunkat folyamatosan igazítjuk a vásárlói igényekhez az aktuális trendek figyelembevételével, de természetesen nem feledkezünk meg a klasszikus termékekről sem.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a munkatársak szakmai elkötelezettségére és hozzáértésére, hogy mindig megbízható és segítő partnerei legyünk vásárlóinknak.

Vásárlóink között egyaránt megtalálhatók az építkező, felújító magánszemélyek, ugyanúgy mint a többlakásos társasházak, lakóparkok, ipari beruházások, közintézmények, burkoló szakemberek.

Vevőink elégedettségét bizonyítja, hogy Vásárlóink jelentős része évek óta a partnerünk.

lengyelcsempeCégünk a tradicionális Magyar márkák mellett további 40 gyártó termékét forgalmazza.
Kínálatunkat úgy próbáljuk kialakítani, hogy a lehető legtöbb felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni.
Kizárólag bevizsgált, ellenőrzött minőségű, megfelelő garanciális háttérrel rendelkező termékeket veszünk fel a kínálatunkba. Elsősorban európai gyártóktól.


Termékeinkről bővebben bemutatótermünkben tájékozódhat. (Cím: Budapest, IV. Megyeri út 7/A. Tel: 06 1 272 09 86 vagy 06 70 948 47 30 )


Nagyobb térképre váltás