Elérhetőségeink: Telefon: 272-09-86, 1047, Cím: Budapest, Megyeri út 7/A , Fax: 272-09-87, e-mail: info@csempecentrum.hu
magyarcsempe

Elérhetőségeink:

Telefon: 272-09-86,

Cím: 1047, Budapest Megyeri út 7/A ,

Fax: 272-09-87,

e-mail: info@csempecentrum.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfõtõl - Péntekig: 8-17 óráig, Szombaton: 9-13 óráig

 

Térkép


Fagyálló burkolatok

Gamma fagyálló inkacottoterrarosso Kültérre kizárólag fagyálló burkolatot szabad elhelyezni. A kerámia burkolólap akkor fagyálló ha a vízfelvétele a lehető legalacsonyabb ezáltal a vizet csak igen csekély mértékben szívja magába és a víz nem tud megfagyni a burkolólapban. Ha víz megfagy a burkolólapban akkor annak szerkezetét roncsolja és repedéseket, kagylós mázlefagyásokat okoz. Ezek a sérülések nem csak esztétikailag kellemetlenek, hanem a burkolat ezután sokkal sérülékenyebb és további szétfagyás várható. A mediterrán és déli országok enyhébb téli időjárása sokkal kevésbé veszi igénybe a burkolólapokat ezért sok esetben egy burkolólap, ami pl. Spanyolországban hosszú éveken át hibátlan volt a kültérben az a Hazai viszonyok között rövid időn belül szétfagyhat.

Legtöbb esetben gresporcelán burkolólapokat érdemes használni a kültéri felüteken. Ezek léteznek mázas és máznélküli változatban is. A Magyar gyártók figyelembe veszik Európa keleti részén található klimatikus viszonyokat, ezért a fagyállónak árusított burkolólapok valóban alacsony vízfelvételű és ellenálló termékek. A padlólapok változatos méretekben (15x15, 15x30, 20x20, 30x30, 33x33, 30x60, 60x60) és rengeteg színben, felületben rendelhetők. Egyaránt megtalálható a mediterrán, a minimál, a hagyományos stílus, matt, félfényes vagy fényes felülettel. Padlólapjainkhoz kiegészítő dekor elemek kaphatók.

Hagyományos kerámia padlóburkolataink mellet klinker burkolólapokat is árusítunk, amelyről bővebben a www.lengyelcsempe.hu oldalunk klinker menüpontjábanban olvashat.

Gamma fagyálló madridTeraszokon, erkélyeken, balkonokon, kültéri járdákon, kocsi beállókon és egyéb kültéri felületeken több dolgot is fontos figyelembe venni a burkolólap kiválasztásánál. A legfontosabb a már említett fagyállóság. Szintén fontos a felület csúszóssága, illetve csúszásmentessége. Figyelembe kell venni a felhasználási területet és annak megfelelően kiválasztani a burkolólapot. Ne csússzon, de takarítható legyen. Ez sok esetben ellentmondásban van egymással. A napsütötte teraszokon a világos lap vakíthat, a túl sötét nagyon felforrósodhat. A járdákon, bejáróknál használt lapoknál érdemesebb máznélküli lapot választani, mert azok kevésbé sérülékenyek a mechanikai hatásokkal szemben (hólapát, fűnyíró, kerti eszközök, stb.) és a vegyi terhelést (sózás, kültéri erős tisztítószerek, stb) is jobban bírják. A máznélküli lapok kevésbé esztétikusak, színválasztékuk nem olyan változatos mint a mázas lapoké, de sok esetben jobb megoldást jelentenek. Sok szempontot együtt mérlegelve döntsünk, vagy kérjük szakember tanácsát.

Zalakerámia fagyálló travertinoKültéri felhasználáskor a segédanyagok (csemperagasztó, fugázó, dilattációs, élvédő és vízvető profilok) megfelelősége ugyan olyan fontos mint maga a burkolólap. A legjobb minőségű, legdrágább burkolólap is elválhat a felületről vagy károsodhat, ha nem szakszerűen, megfelelő anyagokkal fektetik le.

Bemutatótermünkben több százféle burkolóanyagot tekinthetnek meg, illetve a Magyar gyártók termékein kívül lengyel, spanyol, olasz, cseh gyárak több ezer termékéből is rendelhetnek. Burkolóanyagainkhoz teljeskörűen forgalmazzuk a szükséges burkolási segédanyagokat is.

Folyamatosan felülvizsgáljuk és frissítjük a termékválasztékunkat, így nem csak a klasszikus stílusú csempék, padlólapok, hanem a legújabb trendeket követő burkolóanyagok is szerepelnek kínálatunkban.

Gamma fagyálló maroccoCégünk a klasszikus bemutatótermi, szakeladókkal történő értékesítés elkötelezettje. Fontosnak tartjuk, hogy a vásárló lássa az adott terméket mielőtt egy több évre esetleg több tíz évre szóló döntést hoz. A katalógusokból, újságokból vagy az interneten kinézett termékek, összeállítások sok esetben nem valós felburkolt csempék, padlólapok csak grafikai képek. Nem derül ki, hogy az a termék valójában milyen színű, matt esetleg fényes, felülete csúszik vagy nem….stb. Sajnos mi sem tudjuk az összes általunk forgalmazott gyár több tízezer termékét bemutatni, de törekszünk rá, hogy minél több látható legyen. Természetesen a kor követelményeinek megfelelően interneten is rendelhet és országos kiszállításra is van lehetőség.

Az általunk forgalmazott márkák mindegyike megbízható gyártótól származik, ahol a magas színvonalú gyártási technológia, ellenőrzött és a tartósan jó minőség valamint a kedvező ár/érték arány jellemző.

Több ezer magán vásárló és számos lakópark, társasház, közintézmény részére szállítottuk és szállítjuk termékeinket.

A gyártók menüpontban a gyárak weboldalaira juthat, ahol bővebben ismerkedhet a termékekkel.

Budapest és környékén 100.000 Ft vásárlás felett a házhozszállításunk díjmentes!

Bővebb felvilágosításért kérem keresse munkatársainkat a 06 70 948 47 30 vagy a 06 1 272 09 86 számon és az info@csempecentrum.hu e-mail címen.